torsdag 9 juni 2011

Glädje, stress och massa annat!

Nu sitter jag här på mitt rum, vid min dator och gör ett inlägg på min blogg, har som "vanligt" vart bortrest i ett par dagar, men är åter hemma i Gånghester, min tur denna gång gick till Göteborg, där jag vart på grillfest och hälsade på mina kära Jackie och Anthon..

lite bilder från detta besök....En väldigt lyckad kväll där vi även hann med ett litet krogbesök;)

På måndagen var det en dag i Göteborg som gällde, med bästa Jackie!! Vi käkade lunch på Jensens, gick i lite affärer och satte oss sedan vid hamnen och åt glass, en super härlig dag hade vi!!

Efter Göteborgs-besöket tog jag tåget ner till Falkenberg där jag skulle "passa" bröderna;)

Hade ett par riktigt härliga dagar tillsammans....

Här grillkväll....Idag tog ja bilen hem från Fbg och stannade till på gekås för lite inköp, så konstigt att köra själv och kunna åka vart man känner för, underbart!

Nä nu har jag massvis att fixa med inför imorgon då Oscar tar studenten!!!!
Ska bli en såå rolig dag, man minns ju själv hur de var, åhh, vill göra de igen!! men men imorgon får ja glädjas åt Oscar istället, inte helt fel heller!!

Puss och kram

3 kommentarer:

Arja sa...

Hejsan tjejen! Det var länge sedan.
Grattis, grattis till körkortet... visste väl att du skulle fixa det hihi. Visst är det en härlig känsla att kunna sätta sig i bilen och bara åka vart man vill. Och tänk att färden hamnade i Ullared...fyllde du hela bilen nu då?hihi. Ha så skoj imorn, vi skall på barnens skolavslutning det är också bara så hilma mysigt och fint ♥
Ha det fin fint så höres vi kramelikraaaaaaaam ♥

Anonym sa...

Du är så duktig och vi är så glada att du nu har ditt körkort. Mormor och morfar.

Anonym sa...

Du är så duktig och vi är så glada att du nu har ditt körkort. Mormor och morfar.