torsdag 13 mars 2014

Beautiful days.

Kan inte med ord beskriva hur perfekta dagar vi haft jag och mina tjejer. När dom kom igår började vi med kaffe och fruktsallad innan vi tog en promenad vid havet. Efter det åkte vi in till Falkenberg för att luncha på favorit caféet, shoppa, besöka systemet och handla. Vi köpte både mousserande, rött och vitt vin för dagen och kvällen. Så när vi kom hem fixade vi ett härligt fruktfat och satte oss i solen och korkade upp och skålade för vår uppsats (bland annat). Vi satt där ett bra tag och bara njöt av livet, solen och ledighet. Men när solen började gå ner kände vi att det var dags att börja med middagen och medan den va i ugnen blev de lite rött vin, ost och kex till förrätt. Vi hade sedan en fortsatt underbar kväll tillsammans med god middag och vin. 











När vi vaknade i morses dukade vi upp en stor frukost och satt länge och bara myste. Sedan blev det en långpromenad vid havet såklart och till lunch bestämde vi oss för att åter gå ner till havet för att grilla. Super mysigt. Man får ju passa på att njuta av detta underbara väder och det har vi verkligen gjort dessa dagar. 





Är så glad för att vi funnit denna vänskap under våra år tillsammans på högskolan och att vi fick möjlighet att spendera dessa soliga och perfekta dagar ihop. Lycka! 

Inga kommentarer: