torsdag 17 februari 2011

Fjällenresan!!

Nu tycker säkert ni kära läsare precis som jag att det är dags för en uppdatering, detta inlägg kommer som utlovat att handla om vår fjällenresa!!
Enjoy!!

Vi åkte alltså klockan 4 natten mellan fredag och lördag, bilen va nästan full redan innan vi hämtade Jackie och Jenni, Ja var ärligt talat lite orolig över om vi skulle få plats med allt.. vi kom i alla fall till Brämhultsvägen och girlsen packade in sig och sitt bagage, det gick men det var precis vill jag lova! Va skönt, nu börjar resan, alla va superladdade och vi hade såå kul, värsta discot i bilen trots att klockan bara va fem på morgonen!!



Första stoppet blev väldigt oväntat då vi stannade någon stans mitt ute på landet, påväg till Vårgårda, Jag vi hade ju sett en skylt ca 2 mil tidigare där det stod olycka men vi tänkte att nä de va säkert igår, dom har nog bara glömt ta bort den så vi åkte, ja i 2 mil tills vi insåg att ja de kanske inte var igår utan där framför oss stod en stor lastbil rakt över vägen som kört ner i diket, här kom vi alltså inte förbi, de kom fram en gul kille som sa att vi kunde åka en annan väg, vilket vi gjorde, och denna väg visade sig vara en mardröm, haha, där åkte vi i mörkret på en helt igensnöad väg mitt i skogen och visste inte när den skulle ta slut, men till slut kom vi fram till Vårgårda och det kändes så skönt, nu kunde vi fortsätta som planerat!!:D







Vi åt sedan frukost i Götene, storhandlade och åt i Mora för att sedan komma fram till Tännäs och Stugan vid 18-tiden på lördagskvällen, det var väldigt skönt att komma fram och vi lagade god tacos och sedan bara myste vi och njöt av att vi var framme och hade härliga dagar i snö och solsken framför oss!!





De va första dagen av resan och de ja hann med idag... ska börja jobba om en timme så nu blev de lite stressigt, datorn tar för mycket tid..

Ha en underbar dag alla! fortsättning följer givetvis...

//Malin

1 kommentar:

Arja sa...

Hejsan tjejen!
Äntligen händer det något här haha.
Vilket skogsäventyr ni vart på... men som tur kom ni fram ordentligt ;O)
ser fram emot fler fjällen äventyr.
Ha det gott så höres vi kramelikram Arja