onsdag 31 oktober 2012

Lycka.

Åh va härligt det är att få återse min fina fina vän Jennifer, vi har alltid lika kul tillsammans och ikväll är hon hos mig. Hon har fixat mitt hår och nu ska vi kolla på film och äta underbar fruktsallad. Lycka.

tisdag 30 oktober 2012

Check.

En lång dag inne i Borås, skola Och kursens sista seminarie, träffa Jenni efter över en månad av saknad, synundersökning och fika med fina klasskompisar. Känns bra att hunnit med allt detta och känner mig nu redo för en vecka av tenta skrivande, ja i alla fall så redo man kan bli..

måndag 29 oktober 2012

Grattis.

Idag vill jag önska världens bästa mamma ett stort grattis på födelsedagen, du är finast och bäst<3

söndag 28 oktober 2012

En liten uppdatering

Om min helg. Det blev ett par härliga dagar i Göteborg med en shoppingtur igår, restaurang och fest på kvällen, sovmorgon idag och en avslutande lunch innan jag åkte hemåt igen. När jag kom tillbaka till Borås blev jag hämtad av min snälla bror, vi åkte och köpte blommor och tårta till vår mamma som fyller år imorgon sedan firade vi henne med massa mys.

Bilder från lördagskvällen kommer senare men kan bjuda på lite andra bilder från helgen. Puss

lördag 27 oktober 2012

Tredje födelsedagsfesten.

Ja, ikväll är det dags igen, den tredje lördagen i rad då det är födelsedagsfest. Ikväll i Göteborg och nu är förberedelser och förfest i full gång. Härligt.

Det är lördag morgon..

... solen har nyss gått upp och jag sitter redan på bussen mot Göteborg, ikväll ska vi fira Anthon och Robin men jag tänkte att jag kan ju åka tidigt så att ja får en heldag i Göteborg och hinner träffa Jackie och Anthon lite mer.

onsdag 24 oktober 2012

Flickor på café.

Efter en dag men full fart är det nu äntligen dags för en mysig kväll på viskan med mina fina flickor.

måndag 22 oktober 2012

One Monday in October.

Trots den minimala sömnen under helgen har jag idag varit förvånansvärt pigg, vilket va bra då jag haft mycket att göra.
Dagen började med skola, föreläsning och grupparbete (i alla fall en stund)
Sedan har jag hunnit plugga, designa om min blogg (som ni ser), jobba i butiken, måla, träna och basta, så nu resten av kvällen blir det lugnast möjliga. Bra måndag.

söndag 21 oktober 2012

Göteborg by night.

Vi hade en jättebra kväll igår hos Emelie. Hon hade bakat pajer och fixat massa mys och festligheter. Senare drog jag, Madde och jossan in till avenyn för en krogrunda. Väldigt kul. Blev en sen men härlig natt i Göteborg. Hann inte fota så mycket men här kommer i alla fall lite bilder från kvällen/natten. Puss

lördag 20 oktober 2012

Fest hos Emelie.

Även denna lördag är det födelsedagsfest. Ikväll för min fina klasskompis Emelie. Så nu sitter jag jossan och madde på bussen på väg dit. Vilken kväll vi ska ha. Puss

torsdag 18 oktober 2012

Inspirerande.

Ikväll har vi varit på en väldigt inspirerade föreläsning med Atle Johansen. Han pratade om hur man ska tänka för att lyfta fram den optimistiska sidan hos sig själv, hur man inte bara ska se bekymmer, hur mycket man ska uppskatta sig själv, och mycket, mycket mer. Föreläsningen var intressant från början till slut och jag kan verkligen rekommendera att gå och lyssna på honom om man får chansen. Har en mycket positiv känsla i hela kroppen efter denna kväll.

Home-made.

Idag slutade jag tidigt och passade då på att testa att laga en thailändsk rätt med curry som jag länge varit nyfiken på. Jag åkte till maxi och handlade de man behöver och åkte sedan hem för att laga mat. Resultatet blev enastående och jag är blev supernöjd.

Det man behöver är

Kyckling
Nudlar av valfri sort
Curry
Ägg
Paprika
Bambuskott
Och andra grönsaker man gillar

Det bästa med en sådana här rätt är att man kan lägga i vad man känner för .
Stek kyckling med grönsakerna och blanda sedan i de kokta nudlarna och till sist rör i ägg så att de steks med de andra. Såå enkelt och gott. Testa själv.

onsdag 17 oktober 2012

Höstiga onsdagskväll.

Hemma igen efter en alltid lika trevlig kväll men min absolut bästa Jackie. Liten höstpromenad och fika på viskan blev det. Även planerat in lite mysiga saker för hösten vilket känns kanon. Puss puss

tisdag 16 oktober 2012

Nostalgisk tjejkväll.

När jag var 12 år ringde Tintin till mig och frågade om jag var intresserad av att vara med i en tjejgrupp som hon skulle starta, jag kände dom flesta som skulle vara med och jag sa givetvis att jag självklart ville det.
Vad jag inte visste då var att dessa träffar och härliga samtal skulle få så stor betydelse för mig och vara en så stor del av min uppväxt. Under åren har gruppen förändrats lite med vi har alltid träffats regelbundet. Nu har det redan gått 10 år sedan vi startade, och vi ses fortfarande, vilken känns fantastiskt.
Nu för tiden är vi ett större gäng som ses och vi är både killar och tjejer.
Men just ikväll har det varit lite speciellt därför att ikväll har vi träffats igen, den där lilla tjejgruppen som höll ihop under de där tonårs-åren och det var givetvis väldigt mysigt och nostalgiskt. Tacksam för att just jag haft förmånen att växa upp med så underbara människor runt mig.

Inköpsdag.

Idag är jag och mamma ute på en inköps och inspirationsdag, vårt första stopp är på a lot decoration i Falköping.

söndag 14 oktober 2012

Söndagsmys.

Efter vår mysdag har jag, Emelie och Maria precis ätit tacos och nu sitter vi och prata och har det trevligt. Bra helg, bra kväll.

Bra kväll.

Idag har vi en riktigt lugn och mysig dag, det känns passande efter kvällen igår. Kvällen som för övrigt var otroligt lyckad med mycket skratt och dans. Tack till Madde som fixat allt och till alla härliga brudar.
Här kommer lite bilder från kvällen.

lördag 13 oktober 2012

Fest hos Madde.

Nu har jag, Emelie och Maria gjort och hemma stadgade i lägenheten och fixat oss för fest, ikväll hos Madde som fyller år. Party.